Spelrum
Giraffen23
Krokodilen0
Elefanten0
Musen
Böjningslistan
0
Grisen
Böjningslistan
22
Inloggade45
Mobilspel
Pågående20 561

Forumkategorier

Användare Inlägg  
drstein2006-10-08 07:05
Antal inlägg: 27

Skämt
VARNING är du feminist, under 18 år eller lättstött bör du inte läsa denna!!!

Det var en man som var HD frsälst, en dag när han var ute med bilen såg han sin drömbåge, den glänste fint i solen och han fick en sådan god känsla av den så han parkerade bilen, knackade på i hemmet visade sin feta plånbok, och till sin stora förvåning fick han också köpa den. Den förra ägaren berättade dessutom att anledingen till att han hade kunnat hålla den så fräsh under alla år var att varje gång det började regna smörjde han in den i vasselin.... Så den nya HD-ägaren får också med sig en vasselintub på köpet.
Senare på kvällen är han ute och åker med sin HD med hanses brud bakpå och dom bestämmer sig för att åka hem till brudens föräldrar, när dom kommer fram säger hon "Vad du än gör prata inte vid matbordet".
Han undrar varför och hon svarar "Den som pratar vid matbordet måste diska".
Han tycker inte det låter så farligt men när han kliver in i huset ser han att det är disk överallt, hela hallen är full, det står tallrikar upp till taket i hela trappen, de måste hoppa tresteg för att undvika all disk för att överhuvudtaget komma in i huset.
Lite senare när dom sätter sig till bords så är både bruden och hennes föräldrar helt tysta medans dom petar i maten.
Killen tänker att han skall banne mig få dem att börja prata.
Han för sin hand under brudens kjol och börjar tafsa henne riktigt grovt, hon kniper igen så bra hon kan, men till hanses stora förvåning fortsätter hennes föräldrar att äta som om inget har hänt, då blir han riktigt förbannad.
Han stiger upp ifrån stolen, ställer sig bakom brudens mor, drar bort hennes stol, drar ner hennes byxor och börjar jobba bakifrån allt vad han har.
Nu flyger det bestick och glas åt alla håll, bordet skälver så att grannkvarterat skulle kunan tro att det är jordbävning, men varken brudens mor eller hennes far säger ett ord.
Nu är killen lite skamsen han tänker att det är lika bra att säga något så att han får diska, men då ser han att det börjar regna.
Han kommer att tänka på sin nya HD och tar fram sin vasselintub och börjar springa mot dörren i riktning mot brudens far, då fadern plötsligt reser sig upp och skriker "NEJ FÖR FAN, JAG DISKAR VÄL DÅ".
 
Freerideer - Ej medlem längre2006-10-08 10:39
Antal inlägg: 32

haha :D
 
aftina2006-10-08 11:01
Antal inlägg: 243

Hahahaha....den va kul..=)
 
Inloggning
Logga in
Betapet är gratis!
Vill du bli medlem?