Spelrum
Giraffen | 6 |
Krokodilen | 0 |
Elefanten | 0 |
Musen Böjningslistan | 0 |
Grisen Böjningslistan | 6 |
Inloggade | 12 |
Mobilspel
Pågående | 20 114 |
Forumkategorier
Användare | Inlägg | |
---|---|---|
Maizena | 2009-04-29 17:53 | |
![]() | Hur länge steker man blodpudding? Hur vet man att blodpuddingen stekt klart? | |
Viktor_M - Ej medlem längre | 2009-04-29 17:54 | |
![]() | kolla förpackningen? :D | |
Maizena | 2009-04-29 17:54 | |
![]() | står inget | |
pennyjenny | 2009-04-29 17:54 | |
![]() | Antagligen när det är varm inuti, skulle jag gissa. Steker sällan blodpudding. Synd, för det är gott. | |
Lolli pop | 2009-04-29 17:54 | |
![]() | hmmm, man bara ser det - den är mörkare och fastare och om du delar en skiva, så är den stekt rakt igenom det går ganska fort | |
ppi | 2009-04-29 17:54 | |
![]() | ta en tugga på alla skivorna så vet du. | |
Maizena | 2009-04-29 17:55 | |
![]() | typ 7-8 minuter kanske? | |
ppi | 2009-04-29 17:56 | |
![]() | beror väl på om du vill ha den rare, medium eller welldone. | |
Skugga | 2009-04-29 17:57 | |
![]() | Blodpudding är ju inte rå, så du behöver inte vara orolig för att den inte skall vara genomstekt på, samma sätt som med t.ex. fläskkött. Det är nog en smaksak, själv gillar jag när den fått en ordentligt frasig och knaprig yta. Smaklig måltid! | |
Maizena | 2009-04-29 17:57 | |
![]() | Problemet är att jag oftas får en knaprig yta...... Av bränt kol=)! | |
Maizena | 2009-04-29 17:58 | |
![]() | *brännt | |
ppi | 2009-04-29 17:59 | |
![]() | Fläskkött behöver inte vara genomstekt, det går utmärkt med rosa. Svenskt kött håller i regel god kvalitet. Om det inte är fullt med glasbitar förstås. | |
krutmarie | 2009-04-29 18:02 | |
![]() | ppi, kan det inte innehålla svininfluensa om det är rått? Fläskkött alltså. | |
krutmarie | 2009-04-29 18:03 | |
![]() | Hur länge man steker beror ju på vad plattan har för värme, om du vill ha hårdstekta skivor eller såna som är lite mjukare. | |
ppi | 2009-04-29 18:05 | |
![]() | krutmarie, av samma anledning som jag köper kyckling trots glashysterin så äter jag mitt kött rosa. | |
Banko | 2009-04-29 18:11 | |
![]() | Hur får man blodpuddingen att inte smulas sönder när man steker den? Är det för att jag steker i olja som jag alltid misslyckas och får käka blodpudding som mest påminner om potatismos? | |
malho | 2009-04-29 18:12 | |
![]() | Blodpudding blir bäst på svag värme, ca: 2-3 minuter på varje sida och helst i smör eller margarin. | |
ppi | 2009-04-29 18:15 | |
![]() | margarin suger. smör is the shieeet. | |
Nunnelunan | 2009-04-29 18:16 | |
![]() | Kör den i micron (utan stekning). Funkar också bra! | |
ppi | 2009-04-29 18:20 | |
![]() | kan man koka blodpudding? | |