Spelrum
| Giraffen | 2 |
| Krokodilen | 0 |
| Elefanten | 0 |
| Musen Böjningslistan | 0 |
| Grisen Böjningslistan | 0 |
| Inloggade | 2 |
Mobilspel
| Pågående | 18 881 |
Forumkategorier
| Användare | Inlägg | |
|---|---|---|
| Daggdroppe | 2011-05-18 18:31 | |
![]() | Ang. potatiskaka Någon som har erfarenhet av potatiskakor? Det är ju bara riven potatis, salt%peppar, smör och kanske nån ost. Blir det inte lite torrt? tack på förhand | |
| Hoodman - Ej medlem längre | 2011-05-18 18:31 | |
![]() | Nej. Det blir dregel i munnen och hetsätning. | |
| Daggdroppe | 2011-05-18 18:35 | |
![]() | Seriösa svar, gärna. | |
| Hoodman - Ej medlem längre | 2011-05-18 18:36 | |
![]() | Det var dock ett seriöst svar. Det blir saftigt även utan ost. Förutsatt att du inte steker i flera timmar. | |
| promenad - Ej medlem längre | 2011-05-18 18:37 | |
![]() | håller med hood | |
| Daggdroppe | 2011-05-18 18:38 | |
![]() | jaha förlåt. Steker du den rivna potatisen i stekpanna innan eller kör du in den rå? | |
| Hoodman - Ej medlem längre | 2011-05-18 18:39 | |
![]() | River och kryddar. Slänger allt i pannan och plattar till/trycker ihop lite så att den blir mer fast. | |
| Daggdroppe | 2011-05-18 18:45 | |
![]() | jaha du gör den i pannan du. kanske är lättare än i ugn? | |
| anträffbar - Ej medlem längre | 2011-05-18 18:46 | |
![]() | Låter väldigt gott! Har nog aldrig ätit potatiskaka. Kanske kan man få recept på det, gärna vilken mängd av resp. ingrediens man skall ha? | |
| Hoodman - Ej medlem längre | 2011-05-18 18:47 | |
![]() | Ugn är väl lite overdoing. | |
| nettan23 | 2011-05-18 18:49 | |
![]() | Potatiskaka e det som rösti? :) | |
| frööet | 2011-05-18 18:55 | |
![]() | Inge mera än att steka i smör behövs :) | |
| Daggdroppe | 2011-05-18 19:06 | |
![]() | Behöver man vända på denm isåfall hur?:P | |
| nulltj - Ej medlem längre | 2011-05-18 19:08 | |
![]() | Jag blandar riven potatis, lite riven lök, västerbottenost, salt & peppar, fyller en form med avtagbar botten, pressar ihop det lite. In i ugnen på 175-200 grader tills den börjat få fin färg och yta. Långtifrån torrt, massa vätska i potatisen. | |
| socker_vadd - Ej medlem längre | 2011-05-18 19:09 | |
![]() | receptfavoriter.se/r...sk aka.html | |
| magnusito | 2011-05-18 19:13 | |
![]() | Potatis är så gott! I alla former | |
| Daggdroppe | 2011-05-18 19:15 | |
![]() | Ja, en underskattad knöl;)) | |
| smulgubbe | 2011-05-18 19:35 | |
![]() | Jag steker den i stekpannan, grovt riven potatis och salt. Stekt bacon till. | |
| Silva | 2011-05-18 19:40 | |
![]() | 1 riven potatis, 1 hackad gul lök och 1 ägg. Allt blandas ihop och formas till "biffar" som steks i stekpanna. De vänds med stekspade. Det blir criquettes, en slags potatiskaka. Mycket enkelt och gott. Ägget gör att potatisen och löken hålls ihop. Men det måste rivas på rivjärn eller i maskin, att bara hacka lite grovt funkar inte. | |
| _coffe__ | 2011-05-18 19:49 | |
![]() | Riven potatis, grädde, äggula, salt, svartpeppar och mkt västerbottenost. Lägg i plastad ugnssäker form och in i ugnen i 2,5 timme på 120 grader. Sen svalnas under press och skärs i snygga bitar. Värm sedan i ugn på 175 grader tills gyllene oh ordentligt varma. | |










