Spelrum
| Giraffen | 28 |
| Krokodilen | 0 |
| Elefanten | 0 |
| Musen Böjningslistan | 0 |
| Grisen Böjningslistan | 12 |
| Inloggade | 40 |
Mobilspel
| Pågående | 18 976 |
Forumkategorier
| Användare | Inlägg | |
|---|---|---|
| southfield | 2012-03-18 16:17 | |
![]() | Mat i rumstemperatur Stekte kotletter igår, en kotlett blev kvar i pannan över natten. i morse la jag den i matdosan. Är inte rädd att äta den men undrar ändå om det hinner bli mycket bakterier och skulle ni också äta sådant? | |
| gnill | 2012-03-18 16:19 | |
![]() | man luktar på det och luktar det ok (och ser ok ut) så kan man äta det, det är min approach. | |
| teamgrens | 2012-03-18 16:19 | |
![]() | jag har glömt tacos kött (gris) framme över natten, men det hände inget när jag åt det dagen efter. Men hur mycket bakterier det frodas på den tiden vet jag inte. =) | |
| marmeladov22 | 2012-03-18 16:19 | |
![]() | äsch min mamma brukar ha såsen i kastrullen ibland över natten, visst ska det kylas, men värmer man upp det igen så gör inte så mycket, aldrig blivit sjuk. Värre med majonnäs och skaldjur. | |
| jonisk - Ej medlem längre | 2012-03-18 16:22 | |
![]() | Som marme sa, värm det ordentligt bara. | |
| ttiittii - Ej medlem längre | 2012-03-18 16:24 | |
![]() | det är 30 %mer bakterier i dag en i går,nja lite diare har ingen dött av | |
| jonisk - Ej medlem längre | 2012-03-18 16:31 | |
![]() | Eh, var kommer den siffran ifrån? | |
| dalapower | 2012-03-18 16:33 | |
![]() | Vid 70 grader dör de flesta skadliga bakterier,om du vill vara säker så koka upp saker innan du äter det! | |
| Grundsnygg - Ej medlem längre | 2012-03-18 16:36 | |
![]() | Låter smaskens en kokt två dagar gammal stekt kotlett. | |
| jonisk - Ej medlem längre | 2012-03-18 16:40 | |
![]() | Haha ;) Nä. | |
| dalapower | 2012-03-18 16:41 | |
![]() | Nu tänkte jag mest på såser,soppor,grytor.Kotle tten kan man väl tärna ner och steka med potatis och lök,så har du en pytt i panna. | |
| mrperfect | 2012-03-18 18:14 | |
![]() | Alla är nog olika känsliga, jag skulle tåla att äta den ostekt. Huvudregeln är väl att man skall lukta på den och se om den är aptitlig. ? | |
| nina82 | 2012-03-18 18:42 | |
![]() | Det är ingen fara, ta du den i matlådan=) | |
| Grundsnygg - Ej medlem längre | 2012-03-18 18:44 | |
![]() | mrperfect beskrev just mitt förhållningssätt till kvinnor. | |
| Aquila1 | 2012-03-18 18:46 | |
![]() | lol | |
| _MaNiAc_ - Ej medlem längre | 2012-03-18 18:48 | |
![]() | Hade åkt i soporna direkt. Usch och fy! | |
| jonisk - Ej medlem längre | 2012-03-18 18:48 | |
![]() | Haha, lol | |
| chickenheart | 2012-03-18 18:53 | |
![]() | Hade absolut slängt! | |
| Maja G | 2012-03-18 19:02 | |
![]() | jag hade också slängt det..bakterierna frodas i rumstemperatur och alla dör inte när det uppvärms | |
| Nickolina6 | 2012-03-18 19:02 | |
![]() | SLÄNG! Matförgiftning är inte att leka med. | |












