Spelrum
Giraffen28
Krokodilen0
Elefanten0
Musen
Böjningslistan
0
Grisen
Böjningslistan
12
Inloggade40
Mobilspel
Pågående18 976

Forumkategorier

Användare Inlägg  
southfield2012-03-18 16:17
Antal inlägg: 120

Mat i rumstemperatur
Stekte kotletter igår, en kotlett blev kvar i pannan över natten. i morse la jag den i matdosan. Är inte rädd att äta den men undrar ändå om det hinner bli mycket bakterier och skulle ni också äta sådant?
 
gnill2012-03-18 16:19
Antal inlägg: 1942

man luktar på det och luktar det ok (och ser ok ut) så kan man äta det, det är min approach.
 
teamgrens2012-03-18 16:19
Antal inlägg: 763

jag har glömt tacos kött (gris) framme över natten, men det hände inget när jag åt det dagen efter.
Men hur mycket bakterier det frodas på den tiden vet jag inte. =)
 
marmeladov222012-03-18 16:19
Antal inlägg: 4211

äsch
min mamma brukar ha såsen i kastrullen ibland över natten, visst ska det kylas, men värmer man upp det igen så gör inte så mycket, aldrig blivit sjuk. Värre med majonnäs och skaldjur.
 
jonisk - Ej medlem längre2012-03-18 16:22
Antal inlägg: 7985

Som marme sa, värm det ordentligt bara.
 
ttiittii - Ej medlem längre2012-03-18 16:24
Antal inlägg: 37631

det är 30 %mer bakterier i dag en i går,nja lite diare har ingen dött av
 
jonisk - Ej medlem längre2012-03-18 16:31
Antal inlägg: 7985

Eh, var kommer den siffran ifrån?
 
dalapower2012-03-18 16:33
Antal inlägg: 419

Vid 70 grader dör de flesta skadliga bakterier,om du vill vara säker så koka upp saker innan du äter det!
 
Grundsnygg - Ej medlem längre2012-03-18 16:36
Antal inlägg: 3451

Låter smaskens en kokt två dagar gammal stekt kotlett.
 
jonisk - Ej medlem längre2012-03-18 16:40
Antal inlägg: 7985

Haha ;)
Nä.
 
dalapower2012-03-18 16:41
Antal inlägg: 419

Nu tänkte jag mest på såser,soppor,grytor.Kotle tten kan man väl tärna ner och steka med potatis och lök,så har du en pytt i panna.
 
mrperfect2012-03-18 18:14
Antal inlägg: 11437

Alla är nog olika känsliga, jag skulle tåla att äta den ostekt. Huvudregeln är väl att man skall lukta på den och se om den är aptitlig. ?
 
nina822012-03-18 18:42
Antal inlägg: 426

Det är ingen fara, ta du den i matlådan=)
 
Grundsnygg - Ej medlem längre2012-03-18 18:44
Antal inlägg: 3451

mrperfect beskrev just mitt förhållningssätt till kvinnor.
 
Aquila12012-03-18 18:46
Antal inlägg: 2463

lol
 
_MaNiAc_ - Ej medlem längre2012-03-18 18:48
Antal inlägg: 488

Hade åkt i soporna direkt. Usch och fy!
 
jonisk - Ej medlem längre2012-03-18 18:48
Antal inlägg: 7985

Haha, lol
 
chickenheart2012-03-18 18:53
Antal inlägg: 325

Hade absolut slängt!
 
Maja G2012-03-18 19:02
Antal inlägg: 10730

jag hade också slängt det..bakterierna frodas i rumstemperatur och alla dör inte när det uppvärms
 
Nickolina62012-03-18 19:02
Antal inlägg: 810

SLÄNG! Matförgiftning är inte att leka med.
 
Visar sida: 1 2 3
Inloggning
Logga in
Betapet är gratis!
Vill du bli medlem?