Spelrum
| Giraffen | 31 |
| Krokodilen | 0 |
| Elefanten | 0 |
| Musen Böjningslistan | 0 |
| Grisen Böjningslistan | 21 |
| Inloggade | 52 |
Mobilspel
| Pågående | 19 442 |
Forumkategorier
| Användare | Inlägg | |
|---|---|---|
| southfield | 2014-06-01 09:31 | |
![]() | Aubergine Kan man tillaga den med skalet på? | |
| Bitte - Administratör | 2014-06-01 09:33 | |
![]() | Absolut inga problem Bitte | |
| Minta | 2014-06-01 09:34 | |
![]() | Jag tror att man alltid gör det. | |
| bujum | 2014-06-01 09:34 | |
![]() | Ja skiva den och salta skivorna. Lägg skivorna med lite tyngd över en stund så att värtskan går ur. Torka skivorna och stek dem sedan. De kan bli lite fula i färgen och kan därför droppas med citron för att förbli ljusa, men det märks ju inte när man har stekt dem. | |
| Mindymoo | 2014-06-01 10:42 | |
![]() | Det viktiga är att salta ur dem, gärna en timme eller mer. | |
| diffdiff | 2014-06-01 10:58 | |
![]() | Jätte gott :), På tiden Southfield att du också lär dig. Skalet går perfekt att äta. Dock kan det ibland bli lite segt om man steker för mycket tycker jag. Lycka till!!! | |
| ttiittii - Ej medlem längre | 2014-06-01 11:45 | |
![]() | Mosaka görs med dom,salt ur, doppa i ägg blanda sesamfrö och italeinsk salladskrydda stek dom | |
| bommarna | 2014-06-01 13:03 | |
![]() | Jag skivar auberginen lägger på en plåt saltar lite och så in i ugnen 10 min. Gör köttfärssås varvar aubergine och köttfärs och lite ost överst. In i ugnen i cirka 30-40 min. i 200 grader. Mums! | |
| Carnil12 | 2014-06-01 13:15 | |
![]() | Jag delar den, lägger in den i ugnen med snittytan ned, ugnsbakar den ca 20 min. Gröper sedan ur innehållet o gör en aubergineröra. Har aldrig testat att äta skalet. | |









