Spelrum
Giraffen31
Krokodilen0
Elefanten0
Musen
Böjningslistan
0
Grisen
Böjningslistan
21
Inloggade52
Mobilspel
Pågående19 442

Forumkategorier

Användare Inlägg  
southfield2014-06-01 09:31
Antal inlägg: 120

Aubergine
Kan man tillaga den med skalet på?
 
Bitte - Administratör2014-06-01 09:33
Antal inlägg: 24199

Absolut inga problem


Bitte
 
Minta2014-06-01 09:34
Antal inlägg: 20042

Jag tror att man alltid gör det.
 
bujum2014-06-01 09:34
Antal inlägg: 1750

Ja skiva den och salta skivorna. Lägg skivorna med lite tyngd över en stund så att värtskan går ur. Torka skivorna och stek dem sedan.
De kan bli lite fula i färgen och kan därför droppas med citron för att förbli ljusa, men det märks ju inte när man har stekt dem.
 
Mindymoo2014-06-01 10:42
Antal inlägg: 1743

Det viktiga är att salta ur dem, gärna en timme eller mer.
 
diffdiff2014-06-01 10:58
Antal inlägg: 3884

Jätte gott :), På tiden Southfield att du också lär dig. Skalet går perfekt att äta. Dock kan det ibland bli lite segt om man steker för mycket tycker jag. Lycka till!!!
 
ttiittii - Ej medlem längre2014-06-01 11:45
Antal inlägg: 37631

Mosaka görs med dom,salt ur, doppa i ägg blanda sesamfrö och italeinsk salladskrydda stek dom
 
bommarna2014-06-01 13:03
Antal inlägg: 366

Jag skivar auberginen lägger på en plåt saltar lite och så in i ugnen 10 min. Gör köttfärssås varvar aubergine och köttfärs och lite ost överst. In i ugnen i cirka 30-40 min. i 200 grader. Mums!
 
Carnil122014-06-01 13:15
Antal inlägg: 184

Jag delar den, lägger in den i ugnen med snittytan ned, ugnsbakar den ca 20 min. Gröper sedan ur innehållet o gör en aubergineröra. Har aldrig testat att äta skalet.
 
Inloggning
Logga in
Betapet är gratis!
Vill du bli medlem?