Spelrum
Giraffen54
Krokodilen2
Elefanten0
Musen
Böjningslistan
2
Grisen
Böjningslistan
33
Inloggade91
Mobilspel
Pågående24 178

Forumkategorier

Användare Inlägg  
blackrat2014-09-07 19:22
Antal inlägg: 919

Scrabble-VSM 2014
Lördagen den 20:e september avgörs vem som skall få titulera sig som västsvensk mästare i Scrabble år 2014.
Turneringen är öppen för alla som är bosatta i Västra Götalands län eller Hallands län.

Vi samlas klockan 9:10 och spelar åtta ronder. Alla spelare spelar alla ronder (förutom vid ojämnt antal deltagare då en spelare får s.k. frirond och får stå över). Motståndarna lottas genom monrad, vilket innebär att man får möta någon som har ungefär samma antal vinster/förluster som man själv har. Vi räknar med att ta lunch efter 3 ronder och en kortare fikapaus efter 6 ronder. Om allting flyter på någorlunda normalt så bör prisutdelningen vara avklarad vid ca 20.45.

Startavgiften blir 100 SEK och har man inte spelat någon turnering tidigare i år tillkommer även årsavgiften till förbundet. Debutanter behöver inte betala någon startavgift, den bjuder Svenska Scrabbleförbundet på. Dock behöver debutanter lösa medlemskap i SSF, vilket kostar 60 SEK för vuxna och 30 SEK för ungdomar. I anmälningsavgiften ingår fika och lite tilltugg.

Tävlingen äger rum i kvarterslokalen på Oxledsvägen 17B i Sävedalen. Vägbeskrivning: Ta bussen Svart Express från Centralstationen, läge J och gå av på hållplats Björnåsvägen. (Observera att det är en s.k. flerzonsresa eftersom Sävedalen hör till Partille.) Gå över parkeringen till den låga byggnaden. Kvarterslokalens ingång är på den högra kortsidan. För bilburna finns besöksrutor på parkeringen mitt för Vallhamrakyrkan (avgift 4kr/h). Gå upp för trapporna vid p-automaten så hamnar ni rakt på spellokalen.

I närområdet finns det en pizzeria och en matbutik där man kan inhandla lunch. Vill man hellre ha med matlåda så finns det kyl och micro i spellokalen.

Varmt välkomna, Jonathan och Alexandra (0733-705084, asvanteson(a)hotmail.com) .
 
asvanteson2014-09-08 12:38
Antal inlägg: 248

Det finns fortfarande platser kvar så in och anmäl er vettja!
 
Inloggning
Logga in
Betapet är gratis!
Vill du bli medlem?