Spelrum
| Giraffen | 43 |
| Krokodilen | 0 |
| Elefanten | 0 |
| Musen Böjningslistan | 0 |
| Grisen Böjningslistan | 16 |
| Inloggade | 59 |
Mobilspel
| Pågående | 19 626 |
Forumkategorier
| Användare | Inlägg | |
|---|---|---|
| Amöban | 2011-11-19 17:17 | |
![]() | Hamburgarna går sönder! Jaha, återigen har jag gett mig på att steka hamburgare, och som alltid ramlar de i småbitar när jag ska vända på dem. Smaken är det inga fel på, men fan, hur göra för att få dem att hålla ihop? Någon som har nåt knep? | |
| Megaherz | 2011-11-19 17:18 | |
![]() | Ägg | |
| diffdiff | 2011-11-19 17:18 | |
![]() | Blanda i lite ströbröd =) | |
| Amöban | 2011-11-19 17:21 | |
![]() | Har redan i det. Receptet jag gör (som för övrigt är jääkligt gott, förutom den här nackdelen att de ramlar sönder): En skvätt grädde och lite ströbröd som får svälla en stund 500 g färs 1 ägg 1 finriven gul lök 1 vitlöksklyftor 1 dl rökig hamburgerdressig 2 tsk vetemjöl ett finhackat paket bacon salt, peppar, grillkrydda Blanda, forma till burgare, stek. Bli arg för att de är trasiga. Bli glad när du smakar på dem. :) | |
| diffdiff | 2011-11-19 17:23 | |
![]() | I med mer ströbrod funkar alltid när ajg steker burgare :) De haller ihop sen goda o vackra ;) | |
| kafountine - Spelvärd/Forumvärd | 2011-11-19 17:25 | |
![]() | Försök att ha löken i så små bitar som möjligt. Jag kör löken i en miser annars blir det så lätt att de bitarna gör att det delar sig. Sen ska ströbrödet så en stund i vätska innan du blandar det i smeten. | |
| mikenomad - Ej medlem längre | 2011-11-19 17:26 | |
![]() | exakt! lite ströbröd som svällt i en gnutta mjölk. Sedan i med det och du får hela hamburgare. | |
| Megaherz | 2011-11-19 17:28 | |
![]() | Rörde alltid ihop ströbrödet med buljong innan jag geggade i köttet | |
| Resurrection - Ej medlem längre | 2011-11-19 17:33 | |
![]() | köp stekfärdiga | |
| henrik_l | 2011-11-19 17:34 | |
![]() | max :) då får du friterade lökringar oxå | |
| ninaaug | 2011-11-19 17:34 | |
![]() | Lite maizenamjöl tycker jag brukar hjälp att hålla ihop det. | |
| Delicious - Ej medlem längre | 2011-11-19 17:58 | |
![]() | Färs+kryddor och lök=hamburgare. Stek i smör och olja på hög värme och vänd inte på dom så fort. | |
| shoppa | 2011-11-19 18:17 | |
![]() | Har du vatten på händerna när du formar dem?Klappa ihop de ordentligt,kan vara så att du bara "formar de" men inte klappar ihop de.Jag har alltid vatten när jag gör köttbullar och hamburgare..du får testa det! :-) | |
| Hinken76 - Ej medlem längre | 2011-11-19 18:17 | |
![]() | Själv har jag bara färs, salt och peppar i mina. Går aldrig sönder :) Fast man får platta till dem rätt ambitiöst innan grillning. | |
| Palini | 2011-11-19 18:19 | |
![]() | Använd brödkavel och "skär" ut hamburgarna med en sopptallrik/liten skål. Då blir de runda och fina. | |
| Robandage - Ej medlem längre | 2011-11-19 18:22 | |
![]() | Funkar även med pepparkaksformar. :-) | |
| Robandage - Ej medlem längre | 2011-11-19 18:23 | |
![]() | Om man vill ha lite crazy burgers alltså. :-) | |
| marmeladov22 | 2011-11-19 18:23 | |
![]() | riv löken | |
| garder | 2011-11-19 18:31 | |
![]() | lägg dem i ugnen , det blir mer sak o så ramlar de inte i bitar | |
| Delicious - Ej medlem längre | 2011-11-19 18:36 | |
![]() | Ta bort ägget så blir de inte "fluffiga". | |











