Spelrum
Giraffen | 1 |
Krokodilen | 0 |
Elefanten | 1 |
Musen Böjningslistan | 0 |
Grisen Böjningslistan | 3 |
Inloggade | 5 |
Mobilspel
Pågående | 19 602 |
Forumkategorier
Användare | Inlägg | |
---|---|---|
markoolio5 - Ej medlem längre | 2016-05-28 20:09 | |
![]() | Hur länge varar ett genomsnittligt restaurangbesök? Tjohej, Jag håller på med en examinationsuppgift i entreprenörskap där jag ska skapa en affärsplan för en fiktiv restaurang, håller på med break-even-kalkyl ... så jag tänkte ställa en fråga som Google inte lyckats besvara åt mig: Hur länge stannar en restauranggäst I snitt? Om du tanker dig att du går med partner eller på en after-work på en "typisk krog" där du äter EN hamburgertallrik och dricker EN öl - hur länge tror du att du skulle stanna innan du gick hem/vidare? | |
Blairbitch | 2016-05-28 20:42 | |
![]() | 2 h | |
Aquila1 | 2016-05-28 20:50 | |
![]() | 1,52 | |
Aquila1 | 2016-05-28 20:50 | |
![]() | 1,52 | |
Tanten M - Ej medlem längre | 2016-05-28 20:51 | |
![]() | Jag dricker långsamt o en burgare tar jag inte i ett nafs... men en öl räcker max 45 min/1 timme. Då är maten uppäten o drickat slut. Dags att dra... | |
med | 2016-05-28 21:05 | |
![]() | 1,5 timmar | |
kimsan66 | 2016-05-28 21:12 | |
![]() | 1,5 timma | |
volpe1964 - Ej medlem längre | 2016-05-28 21:13 | |
![]() | Hm, tror nog att de allra flesta tar minst två öl, och då kan det nog ta två timmar. Svårt att nå break even på en öl. | |
aschia | 2016-05-28 21:14 | |
![]() | 1 1/2 timme (beroende på hur snabbt käket kommer?) | |
markoolio5 - Ej medlem längre | 2016-05-28 22:55 | |
![]() | Tack alla för input, det tycks som om 1,5 timme är ett generellt "tak" för ovan nämnda scenario. volpe1964 - det är nog inte enbart antalet öl som skapar break-even: antalet platser, personalens effektivitet, rörelsens fasta omkostnader, priset på käket och kundens vilja att återkomma/bli stammis bidrar också till att skapa det ... I detta fiktiva fall är det maten som är "kassako" - inte drycken. | |
MissCoco - Ej medlem längre | 2016-05-29 03:16 | |
![]() | Håller helt med volpe. | |
Fesebengt2 | 2016-05-29 04:03 | |
![]() | Tar du med "happy hour" priserna här? De flesta jag känner som går på AW går hem när dessa priser slutar. | |
volpe1964 - Ej medlem längre | 2016-05-29 06:59 | |
![]() | I Karlstad är det inte helt ovanligt att maten på AW är gratis och även om den inte är gratis, så är man nog inte beredd att betala speciellt mycket för en hamburgertallrik. | |
markoolio5 - Ej medlem längre | 2016-05-29 08:59 | |
![]() | Frågan gällde hur länge man skulle ta upp en sittplats för en hamburgertallrik och en öl, inte huruvida det är gratis/billigt/svårt-att- nå-break-even-på-en-öl-pe r-gäst. Märk väl att det dessutom är ett fiktivt fall och inte en affärsplan till en riktig restaurang. Hur det skulle gå till "på riktigt" är således betydelselöst. | |
toonfisken | 2016-06-30 15:46 | |
![]() | En halv timme ! | |